O projektu

Poboljšanje kvaliteta života pojedinca, smanjenje siromaštva i zavisnosti od socijalnih službi, ključne su tačke ovog projekta. Koristimo sve potencijalne resurse, partnerstva i razvijamo saradnju sa donosiocima odluka kako bismo pomogli onima kojima je to najpotrebnije. Socijalno ugrožene grupe nisu teret društva i sistema, već razvojni potencijal koji doprinosi napretku društvene zajednice.

Naši korisnici su prvenstveno ljudi koji nemaju mogućnost pristupa standardnim i komercijalnim izvorima finansiranja. Njihov jedini izvor prihoda može biti samo određena sposobnost i znanje koje imaju, a mi želimo da im pomognemo da to svoje znanje pretoče u redovan izvor prihoda i da kontinuirano unapređuju kvalitet poslovanja.

Želimo da im omogućimo dalje razvijanje veština, kompetencija i znanja putem različitih programa obuka koji su dostupni na platformi.

About project photo
About project photo

Cilj

Podstičemo buduće i dosadašnje uspehe preduzetnika i preduzetnica tako što im nudimo mogućnost usavršavanja poslovnih i drugih veština programom obuka i promocijom proizvoda i usluga. Umrežavajući kompanije iz različitih poslovnih sfera, gradimo dugoročne partnerske veze čime pospešujemo uzajamnu podršku i saradnju.