O nama

StartStore je poslovna i edukativna platforma za preduzetnike i preduzetnice. Kroz međusobno povezivanje i uvećanje vidljivosti kvalitetnih i održivih poslova, StartStore pospešuje buduće uspehe i doprinos onih koji se na njoj nađu.

103 +

KLIJENTA
427 +

PROIZVODA I USLUGA
11 +

KOMPANIJA

StarStore je poslovna i edukativna platforma za preduzetnike i preduzetnice. Kroz međusobno povezivanje i uvećanje vidljivosti kvalitetnih i održivih poslova, StartStore pospešuje buduće uspehe i doprinos onih koji se na njoj nađu.

Platforma svoj fokus usmerava na one koji su u današnjoj ekonomsko-političkoj klimi manje privilegovani, nastojeći da omogući jednake poslovne mogućnosti za žene, mlade, manjinske i druge ugrožene grupe.   

StartStore platforma sastoji se iz pažljivo odabranih elemenata koji su ključni za podizanje vidljivosti, edukacije i umrežavanje preduzetnika i preduzetnica. Ovo su samo neke od usluga i mogućnosti koje StartStore pruža.

About us photo
About us photo

Istorija

Pružanjem pomoći pri osnivanju i proširivanju brojnih mikro i malih biznisa značajno smo uticali na širu zajednicu. U nastojanju da smanjimo nezaposlenost i siromaštvo trudimo se da pomognemo onima kojima je takva pomoć potrebna i da svi imaju jednake mogućnosti. Ne ostavljamo nikoga bez podrške.

Partneri